Sådan vælger du Lego opbevaringsbokse til børn

Sådan vælger du Lego opbevaringsbokse til børn

Tips til valg af Lego opbevaringsbokse:

– Overvej hvilken type opbevaringsbokse du ønsker. Mulighederne er mellem plast, pap og stof.

– Opbevaringsbokse i plast er holdbare, men kan være tunge at flytte rundt på. Papkasser er lette, men giver ikke ret meget beskyttelse mod fugt eller støv. Opbevaringsbokse i stof giver en masse beskyttelse mod fugt og støv, men de kan være dyre og svære at finde.

– Tænk over, hvor mange legobrikker du vil opbevare i æsken, inden du køber en. Hvis du har mange lego, så overvej en større æske, end hvis du kun har nogle få lego eller planlægger at opbevare andre ting i æsken med din lego.

Top 8 bedste Lego opbevaringsbokse til børn i 2022

Lego-opbevaringsbokse er essentielle for alle forældre, der har lego-stykker spredt rundt i huset. De er en fantastisk måde at opbevare og organisere dit barns Lego-samling på og holde dem væk fra gulvet.

Følgende er nogle af de bedste Lego opbevaringsæsker til børn i 2022:

– LEGO opbevaringsklodskasser fås i to størrelser, en til små sæt og en til store sæt. Hver æske har et låg, der fungerer som dækkeserviet med et billede af dit barns yndlings LEGO sæt på. – Lego Creative Brick Box er perfekt til at opbevare alle dit barns klodser fra forskellige sæt på ét sted. Den kommer også med et instruktionshæfte, som de kan bygge deres yndlingssæt ud fra, mens de venter på at bruge det igen! – LEGO Large Creative Brick Box er perfekt, hvis du har flere børn, eller hvis du har en omfattende samling af lego til opbevaring. Den indeholder skillevægge, så du kan skabe plads i kassen til at opbevare forskellige typer

De bedste Lego-opbevaringsløsninger med billeder af, hvordan det fungerer

Lego opbevaringsæsker er en fantastisk måde at holde dine børns legetøj organiseret på. Denne artikel viser dig de bedste Lego-opbevaringsløsninger, der er blevet skabt for at hjælpe dig med at få arbejdet gjort.

De bedste Lego opbevaringsløsninger er:

– LEGO opbevaringsklodskasse: Dette er en fantastisk mulighed, fordi den er lavet af slidstærkt plastik og har et håndtag, så det er let at bære. Den kommer også med aftagelige skillevægge, så du kan tilpasse kassen efter dine behov.

– LEGO Opbevaringsskuffen: Hvis du leder efter noget mere kompakt, så er dette det rigtige valg for dig. Den har to rum på hver side af skuffen og kan opbevares under en seng eller på et kontor

– LEGO Storage Cube: Dette er perfekt til dem, der har begrænset plads i deres hus eller lejlighed. Den har seks sider, der kan rumme op til 500 klodser, hvilket betyder, at den vil optage mindre plads end nogen anden mulighed på denne liste

Lav din egen DIY Lego-opbevaring med disse 10 nemme ideer

Lego er et fantastisk legetøj til børn, men de kan også være en hovedpine for forældre med begrænset plads. Så vi har samlet 10 nemme DIY Lego-opbevaringsideer for at hjælpe dig med at rydde op i dit hjem og gøre dine børn glade.

1. Lav legohylder af gamle bøger

2. Lav legohylder af papkasser

3. Lav lego hylder af gamle skuffer

4. Lav et Lego-bord med opbevaringsbeholdere nedenunder

5. Lav et Lego-bord med opbevaringsbeholdere på toppen

6. Brug en skammel som legetøjskasse og fyld den med lego og andet legetøj

7. Byg dit eget Lego-bord fra bunden (gør-det-selv instruktioner)

8. Byg dit eget Lego-bord ved hjælp af en IKEA-hylde (gør-det-selv-vejledning)

9. Byg dit eget Lego-bord ved hjælp af et IKEA skrivebord (gør-det-selv-vejledning)

10. Byg den ultimative LEGO sorteringsstation